Werken aan wat werkt

We zijn een kleine organisatie met grote impact. We werken een klein fantastisch team dat van aanpakken weet, bewuste en met aandacht. We hebben grote ambities en liefde voor Oplossingsgericht Werken met kinderen én volwassenen.
Werken aan wat werkt, wat goed gaat herkennen en daarop samen verder bouwen, dat is de taak die wij onszelf hebben gesteld.

Sinds Caroline Beumer in 2001 Kids’ Skills naar Nederland haalde en de bruikbaarheid in het primair onderwijs van deze methode uit begon te dragen is er een nauwe samenwerking met o.a. het Instituut voor Kortdurende Therapie van Ben Furman in Helsinki.
Daarnaast is er ook samenwerking met andere vooraanstaande instituten op het gebied van integratieve therapie en complementaire heelkunde. Hierdoor vindt u in BrandNewWay een pionier op het gebied van therapeutische mogelijkheden volgens de laatste inzichten.


Trainingen:

Naast een particuliere praktijk voor coaching en therapie zijn we ook uitgegroeid tot een klein, maar toonaangevend, trainingsinstituut dat een belangrijke rol speelt in de verspreiding van de methodes Kids’ Skills (Ben Furman) en Mission Possible (Caroline Beumer).
We zijn het enige Instituut in de Benelux dat geautoriseerd is door Ben Furman om gecertificeerde Kids’ Skills Ambassador-trainingen te geven.

Wat werkt voor u

Wat u van ons mag verwachten:

  • dat wij u de meest up-to-date expertise in alle aangeboden methodes bieden in onze trainingen, coaching en therapie.
  • dat wij de kwaliteit van onze trainingen en overige diensten blijven uitbreiden en verbeteren.
  • dat wij het netwerk van professionals die met de methodes Kids’ Skills en Mission Possible werken faciliteren. 

De Stichting BrandNewWay

De Stichting BrandNewWay wil mensen, bedrijven en organisaties steunen en stimuleren in hun pogingen mensen te helpen hun natuurlijke balans te hervinden en behouden. Zodat zij, zich niet langer slachtoffer van hun omstandigheden hoeven te voelen, verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes en in staat zijn zich te ontwikkelen tot hun eigen, unieke en volle potentieel.

Om dit te kunnen realiseren is de Stichting BrandNewWay altijd op zoek naar nieuwe ideeën en projecten die haar doelstelling ondersteunen of uitbreiding van haar netwerk.BrandNewWay is aangesloten bij: de Nederlandse orde voor Beroepscoaches (NOBCO), de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de Association for the Quality Development of Solution Focused Consulting and Training (SFCT)

Alles weten over BrandNewWay?