Praktijk BrandNewWay, oplossingsgericht werken training

Caroline Beumer: is een autoriteit op het gebied van Kids’ Skills met inmiddels decennialange ervaring en nauwe samenwerking met Ben Furman, de Finse psychiater die Kids’ Skills ontwikkelde. Zij ontwikkelde Mission Possible en schreef daar de bijbehorende boeken ‘Mission Possible, Kids’ Skills voor Pubers’ en het ‘werkboekje Mission Possible’ over. Altijd progressie gericht bedient zij zich ook van een aantal innovatieve en alternatieve vormen van therapie.

Praktijk BrandNewWay, oplossingsgericht werken

BrandNewWay is een particuliere praktijk voor kortdurende coaching en therapie voor mensen van alle leeftijden. Met een grote voorkeur en liefde voor Oplossingsgericht Werken. Werken aan wat werkt, wat goed gaat herkennen en daarop samen verder bouwen, dat is de taak die Caroline Beumer zich met BrandNewWay heeft gesteld.

Wat vindt u bij BrandNewWay:

Oplossingsgerichte kortdurende coaching of therapie

  • voor kinderen met o.a. Kids’ Skills
  • voor jongeren met o.a. Mission Possible
  • voor volwassenen

Bij BrandNewWay heeft u de mogelijkheid uw traject aan te vullen met complementaire en/of alternatieve methodes zoals: EMDR, EFT, Sociaal Panorama (volgens Lucas Derks), Somatic Experience, Samassati Kleurenlichttherapie, Bach Bloesem therapie, Touch Drawing™, SE-5 1000 technologie, Enneagram, Human Design en meditatie.

Waarvoor kunt u bij BrandNewWay terecht

  • Voor begeleiding bij het zoeken naar oplossingen op het gebied van o.a.: gedrag, angsten, depressie, verlies- en rouwverwerking, acceptatie van handicap, adoptie, omgaan met hoog sensitiviteit of begaafdheid, burn-out, verslaving, identiteitsvragen, vragen rond studie-, beroepskeuze en werk.
  • Voor individuele training in zelf-ondersteunende methodes zoals Kids’ Skills, Mission Possible, EFT, EMDR, Meditatie, Touch Drawing™, gedrags-cognitieve training
Alles weten over BrandNewWay?