For 'old times' sake!

Boek nu je Kids' Skills en Mission Possible training met relatie-korting!

Vanaf 2020 stopt BrandNewWay met het geven van Kids' Skills en Mission Possible trainingen met open inschrijving. Dat betekent dat de allerlaatste kans om het Kids' Skills of Mission Possible Ambassadorschap te verwerven dit najaar start met een basistraining, een verdiepingstraining en in maart 2020 de allerlaatste certificeringstraining.

Natuurlijk stopt BrandNewWay niet met haar activiteiten en zal Caroline Beumer ook in de toekomst absoluut doorgaan met Kids' Skills en Mission Possible een warm hart toe te dragen, te promoten en te ondersteunen. Daarvoor ligt het haar veel te na aan het hart. Maar na 18 jaar is het tijd de focus wat te verleggen naar andere activiteiten. Zo is er steeds meer vraag vanuit het buitenland en is er in Nederland steeds meer behoefte om juist een verdiepingsslag te maken. In-company trajecten, integratie van KS en MP in grote landelijke platforms, zoals de jeugdgezondheidszorg, wetenschappelijk onderzoek en meedenken met implementatie in organisaties van het Oplossingsgerichte gedachtegoed en met name van Kids' Skills en Mission Possible, vraagt steeds meer aandacht en tijd. De flexibiliteit en mobiliteit die daarvoor nodig zijn kan Caroline alleen opbrengen als de agenda wat meer flexibel is. Vandaar. En bovendien is er inmiddels zo'n brede schare aan KS en MP Ambassadors met ervaring die het mogelijk maakt het stokje over te gaan dragen, dat het ook met een gerust hart en vol vertrouwen kan.

Omdat iedereen die dat wil nog een kans verdient om de trainingen te volgen en een eventuele wens voor het Ambassadorschap in vervulling te laten gaan, bieden we deze allerlaatste 3-daagse training aan voor alle oud-cursisten en Ambassadors die vanuit de nieuwste inzichten hun kennis nog eens willen opfrissen voor een absolute vriendenprijs met 50% korting. Bij inschrijving hoef je alleen maar aan te geven dat je al eerder bij BrandNewWay een training hebt gevolgd.*

* Dit geldt ook voor wie eerder een Kids' Skills of Mission Possible in-company traject heeft gevolgd dat door BrandNewWay werd verzorgd. 

Let wel: Er geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Zodra dit minimum aantal is gehaald krijg je bericht of je geplaatst bent.

Alles weten over BrandNewWay?