BRANDNEWWAY GAAT VERHUIZEN EN VERNIEUWEN!

WEGENS VERHUIZING IS HET TRAININGSPROGRAMMA GEANNULEERD.

De geplande trainingen voor dit voorjaar moeten we in verband met de huidige corona-crisis helaas annuleren.

Het zal u niet zijn ontgaan dat door de aanhoudende corona-situatie en de daarbij horende regels op social distancing het een behoorlijke uitdaging is om alles wat we normaliter gewend zijn doorgang te laten vinden. Uiteraard geldt dit specifiek voor onze fysieke trainingen, waardoor we hebben moeten besluiten ze dit voorjaar te cancelen. De situatie blijft voorlopig te onveilig om ze door te laten gaan.

Na een aantal keren geëxperimenteerd te hebben met het geven van online-trainingen is gebleken dat wij zelf vinden niet de kwaliteit en inhoud te kunnen bieden waarvoor wij normaal gesproken staan. Deze kwaliteit (gemiddelde klantwaardering 9.7) houden we al 15 jaar hoog en we willen daaraan liever geen concessies doen.

Om de kwaliteit en de persoonlijke aandacht die wij gewend zijn ook online te kunnen borgen zouden we groepjes van slechts 4-5 mensen tegelijk moeten trainen en dat is simpelweg niet haalbaar.

Hoezeer het ons ook spijt, we moeten u daarom dit voorjaar 2021 teleurstellen. Maar natuurlijk niet zonder uitzicht.

Het komende voorjaar gaan wij besteden aan een grondige herziening en vernieuwing van ons dienstenpakket én een verhuizing naar Gelderland. Vanaf augustus/september komen we dan terug op ons nieuwe adres én met een nieuw aanbod. We heten immers niet voor niets BrandNewWay.

Alles weten over BrandNewWay?