AANGEPAST TRAININGSPROGRAMMA!

I.v.m. met de huidige regels rond social distancing vindt u bij ons een aangepast programma.

De april-trainingen hebben we in verband met de huidige corona-crisis helaas moeten annuleren. De tijd was te kort om deze nog online te zetten en daarbij toch de hoge kwaliteitseisen, die we ons stellen en u als onze cursist gunnen, te kunnen waarmaken.

Voor de aanstaande trainingen voor de maand mei en juni zijn de volgende aanpassingen van kracht. 1. Voor wie nog steeds graag persoonlijk getraind wil worden en zich daarvoor, voordat de maatregelen golden, al had ingeschreven worden kleine trainingen (max. 2 deelnemers en de trainer) gehouden op de samen overeengekomen data. Hierbij is rekening gehouden dat tijdens deze trainingen elk moment de 1,5 meter regel kan worden nagekomen om zowel deelnemers als de trainer te beschermen. 2. Voor deelnemers die hebben aangegeven hiervoor open te staan zal er op samen overeen te komen data online training-events worden georganiseerd via Zoom. I.v.m. met deze uitzonderlijke situatie zal hierbij voor elke trainingsdag een bedrag van € 18,- op de trainingsprijs worden gerestitueerd wegens het wegvallen van ons koffie/thee en lunch-arrangement. Hoe graag we onze cursisten ook verwennen tijdens de trainingsdagen, dat lukt in deze situatie helaas niet. Voor een training van 3 dagen zullen we u, als u reeds heeft betaald, een bedrag van € 54 restitueren. Het cursusmateriaal in de vorm van een reader zal u in overleg per post of digitaal worden toegestuurd voorafgaand aan de training. I.v.m. de noodzaak van persoonlijke aandacht voor iedere cursist is het maximaal aantal deelnemers voor deze live-online training beperkt tot 10 deelnemers. 3. Voor cursisten die bezwaar hebben tegen een online zoom-training met meerdere deelnemers is er ook de keuze om one-on-one online getraind te worden. Hiervoor dient een verzoek te worden ingediend en een reden waarom het online groeps-event geen mogelijkheid voor u is. Een geldige reden kan bijvoorbeeld zijn dat u slechtziend, slechthorend, dislectisch bent, of anderszins niet in staat om het online live-event voor de gehele duur te volgen. In overleg zal de training dan samen op voor u en de trainer geschikte momenten worden ingepland. De prijs van de one-on-one training is gelijk aan de normale prijs.

Omdat het te ingewikkeld is om de online inschrijfprocedure op onze website hierop volledig aan te passen, vragen wij uw inschrijving gewoon via dit online formulier te doen. We nemen met iedere nieuwe inschrijver binnen 3 dagen contact op om uw voorkeuren te bespreken. We hopen u zo toch goed van dienst te kunnen zijn.

Alles weten over BrandNewWay?