Geen twee trainingen meer, maar alles in één voor beide methodes.

Binnenkort verschijnt: Mission Possible geheel vernieuwd!

(zonder veel extra kosten) en niemand hoeft meer te 'doubleren' in de basisstof. Daardoor kan nu extra veel tijd worden besteed aan oefenen en het werken met ondersteunende interventies, zoals de cirkeltechniek en het 'pel'-protocol. Deze interventies maken het werken met Kids' Skills en Mission Possible makkelijker, speelser en interactiever.

De leeftijdsindicaties voor Kids' Skills (4-12 jaar) en Mission Possible (12-23 jaar) zijn precies dat: indicaties. het gaat om de ontwikkelingsleeftijd. En om altijd zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij een leerling of coachee is het fijn om over beide methodes te kunnen beschikken. In de bovenbouw van het basisonderwijs kan eigenlijk vaak al met Mission Possible worden gewerkt. En met sommige tieners is het toch fijn om ook nog met Kids' Skills te kunnen werken, vooral als er sprake is van een beperking of een minder 'talige' aanpak is gewenst. Nu de basistraining is uitgebreid met een extra trainingsdag kan aan die vraag tegemoet worden gekomen.

De keuze voor een methode waarmee cursisten willen certificeren kan zo nog een tijdje worden uitgesteld, terwijl al met beide methodes ervaring wordt opgedaan. De eerste twee groepen die deze gecombineerde basistraining heeft gedaan zijn zeer tevreden. En dan zijn wij het natuurlijk ook.

Tenminste, niet helemaal natuurlijk. Want elke keer proberen we weer de trainingen nog effectiever, nog leuker en nog persoonlijker te maken. Zo wordt nu standaard veel aandacht besteed aan de oplossingsgerichte en progressiegerichte grondhouding, bewustwording van persoonlijke valkuilen en hoe die te tackelen zijn, bewustwording van persoonlijke hulpbronnen, zoals specifieke vaardigheden en talenten. En we besteden steeds meer aandacht aan speels en plezierig werken vanuit authenticiteit, weg van de prestatiedruk. Het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de leerling of coachee staat hierbij voorop.

Met deze combinatiebasistraining staan onze cursisten dan ook sterk in hun schoenen om in de praktijk aan de slag te gaan. En omdat we er zo van overtuigd zijn dat zij voldoende kennis, oefenvaardigheid en bewustzijn hebben verworven durven we ook te zeggen dat ze hun Ambassadorcertificering voor beide methodes ineen kunnen doen. Geen twee aparte trainingen dus meer, en veel minder kosten. Hierdoor is de Ambassadorcertificering voor veel meer professioneel werkenden bereikbaar geworden. En daar zijn we trots op.

Alles weten over BrandNewWay?
Volg BrandNewWay op: